sreda, 17. september 2008

cruise

koook je blo dobr!!
samo stopila sm na ladjo, sm se pocutla tok doma, da bi kr gor ostala. zej sm ze vec kot en tedn doma, pa mi se kr ne gre iz glave.
ampak da zacnem na zacetku. itak ne bi bla jest jest, ce ne bi ze na poti na letalisce nekej zakomplicirala. ampak v bistvu nism nc zakomplicirala, samo zamudila sm taprav bus, tko da, ce mal skrajsam, sm na terminal prsla, ko ze ni blo ne stevardese vec tam, in nobenga, da bi mi pogledou karto in me spustu na letalo, ne glede na to, da je bla moja prtljaga ze v letalu. ampak nekak mi je uspelo in ob 9 zutrej sm bla v benetkah. joooooj k sm vidla vse tiste ladje spet, uffff kok spomini pridejo nazaj.
ceprov morm priznat, da je precej cudno, ko se postavis v drugacno vlogo. sm si mogla kr nekej casa govort, da nism prsla delat, ampak uzivat. i crossed over, hehehe!
se nama je z alesom kr zgodil ene par prijetnih in smesnih dogodivscin, ane lesko, pesko! ampak, mislm da sm ze enkrat omenila, da kar se zgodi na morju, ostane na morju.
uglavnem, santorini enkraten, turcija vroca, voda mamljiva in kr precej agresivna tisti dan, dubrovnik prekrasen, dan na krfu pa vec kot zanimiv :)
dnevi na morju so pa itak vsi isti, veliko sonca, plavanja v bazenu, ogromno dobre hrane in cocktailov, zvecer pa obvezno zurka.
pa spet, ne bi bla jest jest, ce ne bi se na koncu mal zakomplicirala. originalno se je izkazal, da nism dobila nadimka phoebe cist po nepotrebnem, ker sem si let rezervirala od sobote do naslednje nedelje, ceprov je cruise trajal od sobote do sobote. kera neumna!!!! tko da sm si mogla rezervirat se en let v soboto zvecer ob 11. in ker sm mogla iz ladje ob 9 zutrej, sm 12 ur presedela na letaliscu, se nikol v zivljenju mi ni blo tok dolgcas. kera tuga! za povrh sm bla pa se "mal" mackasta. cist brez veze. ampak mi je ratal tud to nekak prebrodit, ob enih zutrej sm bla na stanstedu, "tast in tasca" sta me prsla iskat in spet sm back in reality. kera zalost :(
ampak ni vse tok slabo, v soboto se seliva v novo stanovanje, komej cakam, tok bo fajn! ko spet pogruntam, koko dat fotke na blog, pa tud to dobite!

2 komentarja:

Anja pravi ...

wuii kako je lepo prebrat tvoj blog ;)) lepo, da si uzivala!! cmok

kaja pravi ...

aha aha... torej vi ste prsli z eno unih cruiserk k se jih dubrovčani tok bojijo, jih sovražijo in prezirajo...c c c
no vsen lepo da si uživala ;)