nedelja, 12. oktober 2008

leto starejsa, leto modrejsa

pa smo spet okol, in 29 je prslo na vrsto. sej kr ne morm verjet. tok hitr. sm cist bliz trideset. ampak ne bomo jamral, ker to leto mi je blo zelo naklonjeno, in hocem, da tko ostane.
sva se z dragim koncno preselila, in sva rekla, da je najboljsi nacin, da krstiva stanovanje, da v njem zapijemo moj rojstni dan. tko da sva sle s simono ze popoldne na delo, za sangrio rabs nekej casa, poj pa se sangrija sama rab nekej casa. fajn je blo, vino okusno, pica kruhki glih prov za lakoto potesit, sangria pa itak mocna.
se kr precej se je zgodl v zadnjih parih tednih, kot sm rekla, sva se preselila, za mene kr velik korak. stanovanje je malo, ampak cudovito, prostorno, z balkonom in pogledom na canary wharf in marino pod nama. res je domace, koncno se lahko vrnem domov z veseljem, kjer je dnevna svetloba. sej vem, da se to slis mal smesno, ampak pogresas stvari, cetud tok mejhne in mogoce neopazne in prej vzete v zakup.
tud v cambridge sva se koncno pelala. tok govora o tem mestu, ampak mene ni prov prevec impresionirou. mogoce res nism prcakvala tok folka, je blo kokr oxford street na soboto. in ker mam guzvo v trgovini vsak dan, se je vsaj na vikend hocem izognt. ampak zal zal, bi reku ocka moj. sm pa jedla ful najboljsejse spagete bolognese tm. jon je pa narocu en sendvic, hehehe, kok mu je blo zou, k je mojo porcijo gledou. fulll smesn :)
mi je bil brighton velik bolj vsec, sva sla prejsnjo soboto. ceprov spet ogromn folka, se kr nekak porazgubi. sploh ne vem, zakaj sm tok hotla v brighton, jon je bil ze prov sit vsega govora o tem, tko da me je mel dost, in sva se samo vsedla v avto, tud povedou mi ni, kam greva, in kr naenkrat sm vidla slavni znani pomol. ufff zadnje case je res poln presenecenj.
uglavnem, ja, brighton. razgiban, poln zivljenja, zanimiv in sproscen folk. baje sredisce gejev, kr se je tud vidl. sva sla na pomol na palacinke, ampak to so ogromne palacinke, k jih poj nekak zlozijo in dajo v steroporast stozec, ja poj se pa kr znajdi, kokr ves in znas, koko bos to jedu. jest sm mela cesnje in cokolado, jon pa banano in cokolado. no, kaj mislte, kere palacinke so bols zgledale, in so ble tud dejansko boljse?! itak da moje hehe. pa smo bli spet na istem. ampak bemo, jest sm mogla tanajbols pustit, ker nism mogla jest. vse je tekl, pa vroce je blo, pa ta nov najboljsejsi plasc sm mela gor, nism hotla tvegat. sva se odlocila, da od zdej naprej vedno, kamor greva, vzameva s sabo vilce. sam kdaj se bova spet to spomnla? ko bova spet v isti situaciji, nic prej.
tud trgovino sm zamenala, zdej sm v drugem koncu londona, cisto drugacno zivljenje, drugacno vzdusje, drugacen del mesta. trenutno men bolj ustreza, sita sm ze centra in west enda. rada grem vsake tok casa tja, ampak mi canary wharf bolj pase. tko da se res nimam kej prtozvat
nc zej sm pa spekla krompir, pa kobase, pa solato sm nardila ta domaco slovensko, tako kokr mami, tko da se grem za par minutk vrnt domov, ceprov le v mislih!

1 komentar:

Anonimni pravi ...

iii nice baby...sm vedla da bos zej zej kej napisala na blog...in ga vsake tolko preverm :)))hihihi
uzivita z dragim ...and cheers 4 him2:)))
:***