sobota, 9. maj 2009

bbq

pa je ze skorej poletje, sicer se mal mraz, ampak soncno, pa jasno (skorej), pa folk se parcka po parkih, pa pikniki so na sporedu.....
in sva se tud midva odlocila, da odpreva sezono klobas in raznjicev in cevapcicev (ceprov morm vse angleze s cevapcici se seznanit), in to na najini terasici :)
jest sm nardila raznjice, pa solato, (poletno, mnjam), pa kar je najpomembnejse, sangrio!!! uuuuu zej pa samo se pocakava, da prideta matt in gemma, poj pa veselo na delo. najprej mal vincka, da jon zakur zar, poj pa naval na hrano.
se probavam cimbolj priblizat domacem pikniku, kr je zlo tezko, ker ni dobrega mesa, pa ni kajmaka, pa ni domacega fajnega vina, pa ni domacih. ampak je pa piscanec, pa sangria, pa jon pa london. dobr bo :)
drugac pa vse tece kot namazano. sluzba odlicno, sefica koncno ena normalna, stanovanje se vedno enkratno in cudovito, london kot sm ze rekla, prebujen v sonce, jon se vedno unique, jest pa vec kot nasmejana :)
uuu za cesnjo na smetani pa se v cetrtek letim domov, zal le za par dni, ampak boljse kot nic.

2 komentarja:

Anja pravi ...

ful dobr prebrat tak lustn vnos na tvoj blog :))

UvA pravi ...

wow bejb...sej ne morm vrjet, da si ti prej napisala 2novicki na blog kot sm ga js spremljala...zgleda, da sm se js ratala mal zaposlena ;))) lol k ponavad sm cakala cakala pa nic;) zej pa ful lep surprice ;)) hihhi
uzivita dalje in watch out what re u talkin :=)))hihihi
caubau s sonkastega bleda ;) <3