sobota, 13. oktober 2007

crazy days

sm skorej sigurna, da se je vsem ze zgodilo, da ste kej, vam dragocenega, nekje nekdaj pozabl. al pa tud manj dragocene stvari, v sekundi pozabs, da mors na njih pazit.
joj joooj joooooj sranje, nism mogla verjet, da se mi je zgodil, kr se mi je pac zgodil. ze tko sm zamujala na "zmenek", delivery je bla velika, sefica je hotla, da ostanem dlje. sla sem pravocasno, cudezno dokoncala svoje delo, in pred podzemno sm hotla dvignt se mal dinarckov. dam kartico v bankomat, izberem vsoto denarja, kartica pride ven, bla sm pozna, in sibam. sele na vlaku se spomnm, da sm denar pozabla na bankomatu. ampak krivim cist samo sistem. najprej nej bi mogu denar pridt vn, poj sele kartica. tok sm bla jezna, ampak ka pa bi lahko nardila. sej sm sibala nazaj, ampak itak da funti me ne bojo cakal tm na cash mashine, vsak pamen ljudek bi jih vzel, ane!!!
ampak ne, da bi su dan navzgor, dan oz vecer je su le se navzdol. sej je res, da sm se dobila s tipom, k se je izkazol za mnjam, ampak sm pa pozabla svojo najljubso jopco, k sm jo kupla v vancouvru, zgubila sm rokavice, in se zadnjo zalogo necesa, kr ne bi rada povedala. tko da, ne glede na to, kok se je vecer izkazou za pozitivnega, sm se zmerej globoko v minusu.
dons caka mene in tipa popravni izpit. na cash mashine sm ze sla, tko da gotovine kasnej ne bom rabla, ce jo pa bom, jo mam pa v skritem zepku, odvecne jopice nimam, se bom oblekla minimalno (ok, subjektivno), rokavic itak nimam vec, tko da mislm da nc vec ne more it narobe, razn ce rugby ekipa, za katero on navija, zgubi. ampak konc koncev pa to ni vec moj problem, aneda?!?!?!?!?

6 komentarjev:

koka pravi ...

Ja, taki dnevi so od hudiča... Sem imela letos ene dva. Ne da bi kaj pozabljala ali izgubljala, samo vse je šlo narobe. In pustilo posledice... Pa smo preživel.

A ti pa kar na dejte. Končno en dobr tip, ki ga zanimajo ženske, a? No držim pesti, da ponovita še kšn dejt in da gre brez pozabljanja.

ps. midva imava pa novo spalnico :) So nama jo danes pripeljali iz ikee. Jupi!

kaja pravi ...

hej... jupi... kvina hodi na dejte... kaj je že to? hehe... ej a to je zdej un avstralc k nima več une fotke mene in xy? skratka ja... se dogajajo vsem slabi dnevi, nisi edina... ampak po drugi strani vse ma svojo ceno.. in če je to cena za enga dobrga tipa, pol pač vzameš v zakup in se sprijazniš ;)... se spomnm ko sem v Lizboni ostala brez denarnice, se nisem kej dost sekirala in zvečer ob polni luni kljub vsemu šetala po mestu... in sem se imela skrajno lepo.. in tud tist večer ko so mi ukradl telefon se je ravn zarad tega razvil v zelo zanimivega :).. tko da.. brez skrbi... vse ma ceno, vse ima razlog in smisel ;)

kvina pravi ...

ooo koka, sej ves kwa pravjo, prvo noc na novi postelji, glej da bos kej lepga sanjala!!!!
kaja, ja sorry, fotke nima, samo tebe ma, vaja oba skupej pa zal ne :) in da da, je to isti tip, kdo bi si mislu ane hehehehe

kaja pravi ...

ooo... the crazy ozzy guy... ne morm vrjet... hehe.. sicer pa, sej veš da je on men že na bledu povedal da si mu všeč; sej je bil ful faca... ne vem pa, zakaj je shranil samo mojo fotko? mislm a ni bolj ekonomično shrant fotke na kateri sta dva.. hehe... no vsen ga zlo lepo pozdravi ;)

koka pravi ...

Ej, Kvina, enega stand-upa novega smo našli. Poglej si na http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go

Res enkrat pridemo, sam karte kšne mormo dobit...

koka pravi ...

No, kaj je zdej? kolk časa mormo čakat na poročilo s popravnega izpita?? A bo kej a ne bo? :D