sobota, 27. oktober 2007

popravni izpit

vedno je tko, ko nekej hocmo, tega ne dobimo, ko pa nam je vse na pladnju prineseno, pa tega ne cenimo. ce je prelahko, ni dobr. cist narobe svet, nima smisla, ampak tko pac je. kej vec o popravnem izpitu ne bi govorila, mislm da me razumete.
drugac je pa tukej ze kr fajn mraz, dezja po cudezu niti ne vidmo tok, ampak se ze kar voha zima in sneg. sej ne, da ga prcakujem tukej, ampak nikol ne ves, v danasnjih casih.
in zdej tocno vem, zakaj je bil ocka vedno tok proti "kaloriferju". zre elektriko. dobesedno. tko da sm si kupla, joooooj ne vem, koko se rece, ko das vroco vodo noter, pa ti greje noge?!?! pase, ko pridem iz sluzbe, pa se vlezem, prizgem tv in uzivam. :)
v sluzbi kr precej novega, se zacenjam uvajat za svojo novo pozicijo, tok sm excited, rada grem na delo, tud tok ne pogresam prostih dni, katerih je trenutno bolj malo.
me pa samo jeza to, da nimam tok casa vec, da bi sla v west end, ker se non stop tam kaj dogaja, jest pa samo berem naslednji dan o tem v casopisih. se morm mal bolj zorganizirat, pa bo.
glede na to, da nimam interneta doma, pa da cez 45 min morm bit v sluzbi, sm kr skorej pridna na blogu, kwa mislte?! zej pa sibam, ceprov je mraz, se zmerej pesacim v in iz sluzbe, za svoje dobro pocutje.

3 komentarji:

koka pravi ...

A termofor si si kupila? joj, sej bo počas res že čas za take pripomočke, ki te grejejo.

pa napredovala si v službi?? Jupi! Ful fajn.

Tukaj pa vse po starem. No, najin bodoči domek so začeli obnavljati, to je novo. drgač pa... bizi, saj veš ;)

Tipi so pa pač tipi. no coment... važn da se imaš fajn!

kaja pravi ...

ja TERMOFOOOOOR se reče tisti zadevi k jo napolniš s toplo vodo in te greje :)
tud pr men nič pretresljivo novega (vsaj ne odkar sem kupla karto za Peru... od takrat naprej pa itak na pol lebdim od navdušenja in pričakovanja...)

kvina pravi ...

termofor jaaaaa!!!! hvala punce :)
evo ze vem, kwa mi morta mami pa ati prnest zej k prideta gor! LEKSIKON