sobota, 10. november 2007

have a break, have a kit kat

cist res je tko, kot zgleda v reklamah. ko ti nekej tko preseda, da mas obcutek, da bos eksplodirou, zacel kricat, tepst in ne vem kaj se. glih to se mi je zgodil dons.
zapiram svojo sekcijo, vse lepo tipi topi, da bomo ja ob casu zaprl, ampak itak, da tm, k sm ze vse pospravla, pa nardila tko, kokr more bit, so se vedno nasrale ene 3 stranke, pa mi vse razmetale. ampak res vse. od cevljev do majck na policah. poj pa alarm od ledrastih jakn zacne tult, pa ena te pros za drugo stevilko, pa druga za te cevlje....... in to vse v casu zapiranja. ja zaboga, a ne vidjo, kwa delam, itak da vsi vejo, da ob 8 zapiramo, ampak ja ja, 5 al pa 10 do osmih bojo vsi navalil. kok me to zjeza.
no, sm mal sla iz bistva, uglavnem, hotla sm povedat, da resnicno deluje. tok sm bla zivcna, da sm bla res ze na robu, kr vidla sm tiste reklame, k jim gre para iz uses, oziroma ne vem, ce so reklame, al so risanke. kokr kol ze, spomnla sm se na kit kat, pa na have a break..... in sm sla u kuhno, iz masine vzela kit kat, in sm se res pomirila. sm sla nazaj na shopfloor, brez problema koncala svojo sekcijo in pravocasno zapustila delovno mesto. :) ka pa drugga se hocem, ane!

1 komentar:

kaja pravi ...

hej!
ja v takih situacijah res pomaga edin to... da si vzmaš odmor... vdihneš globoko, zamižiš.. prešteješ do 10.. in ko se zbudiš tipi topi vse kot po maslu... brez panike in jeze... hehe.. deluje ;)
lp