petek, 20. junij 2008

fuzbal

joooj glede na to, da sm v dezeli nogometa, sm mislla, da bo vse skupej mal bolj zivo. zadnjic sva se s simono namenile gledat hrvasko - nemcijo, in sva dobesedno mogle iskat bar, k bi mel big screen, pa normalno nogometno vzdusje. in kje sva koncno najdle, kar sva iskale? v avstralskem baru, walkabout. pa se tm so bli poljaki z raztegnjeno njihovo zastavo, ceprov tist dan tistih 90 minut poljaki niso mel cist nc zravn.
pol je pa se hrvaska zmagala, sva sle pa samo domov, razocarane, ker kar jaka rece, to drzi. nemcija je zgubila = slabo
smo sli tud gledat tekmo med italijo in romunijo, s kolegi iz sluzbe, in najbl mi je blo smesn, ko je en tipo, sicer tok tihi, da sploh ne pogruntas, da je zravn, tok vpil, da pozabs, da je to ena in ista oseba. evo kaj nardi sport, spremeni ljudi v zivali, in morm rect, da sm se prov zabavala.
no, dons pa spet gledam hrvasko, tokrat proti turciji. ne vem, ce sem kdaj tok fuzbala pregledala, kokr ga zadnje dni. najbl smesn mi je pa to, da sploh ni tok slabo. se bl mi je pa neverjetno, da moj dragi, sicer zaveden anglez, sploh ne mara fuzbala, in ce ne bi blo mene, ne bi vedu niti to, kdo igra, kwa sele, kdo je zmagou. ajajaj ce pa to ni narobe svet, pa tud nc vec ne vem

1 komentar:

kaja pravi ...

jah če pa anglije ni na Evru... ja.. tud portugalska je že izpadla :(