nedelja, 27. julij 2008

home sweet home

no pa sm le prletela domov, koncno. sprosceno, na kratek ampak "zelo pomemben" obisk.
in sm mela obcutek, da se nam je dogajal velik vec, kot ce bi bla doma teden dni ali vec. mogoce zato, ker sm bla doma res le slabe 4 dni, ali pa so le vsi hotli nardit dober vtis na mojega dragega, kateremu sem le hotla pokazat "moj svet". in morm priznat, da je bil kr mal sokiran. sem bla kr mal presenecena nad vsem, ker res nisem navajena "predstavit" kogarkoli mojim najblizjim. ampak tokrat se je zdelo the right thing to do.
sem se pocutla kot turist cele 4 dni. se sploh ne spomnim kdaj sem bla nazadnje na slapu savica, in kdaj sem nazadnje cel dan prezivela s starsi. ugotavljam da je zelo koristno vsake tok casa prletet domov :)
v stirih dneh smo prevandrali ogromno, uspelo nam je it tudi v kino in na portorosko plazo. jaka in darja sta mela cel vikend dobro splaniran, tko da smo res ves cas bli v gibanju. midva sva mela mal probleme vstat zjutraj, ampak bova vse nadoknadla drug teden, ko greva na dopust. uuuu komej cakam.
trenutno se mam kr velik stvari za veselit, najprej italija, zacetek septembra krizarjenje, poj pa nova trgovina in novo stanovanje. ajajaj, ka pa bi si se lahko boljsega zelela :)
poj bomo pa ze kmal dobil novga dojencka v druzino (nene, ne jest, sasa), pa bo tud pestro.
sej res, predn pozabm. cestitke novopecenima starsema, alesu in ani. voranc je enkatno ime za fantka, good choice!!!!!

Ni komentarjev: