četrtek, 21. avgust 2008

road trip

tezko pricakovani dopust. vcasih je blo tko, celo leto si delou, da si si lahko privoscil en teden al dva dopusta z druzino. in dobr vem, koko sem se pocutla vedno, ko sem vedla, da gremo na morje.
vedno nove sveze cunje, vedno veliko pricakovanj, morje, vsak vecer sprehod do "stantov", kjer se me bo ocka usmilu in mi kupu eno zapestnico al kej podobnga. ce se prov spomnm, sva z jakom vedno dobila nekej dinarckov, k sva jih lahko zapravla v vecernih sprehodih. in ce se prov spomnim, sem jest svoje vedno zapravla za kaksne modne dodatke, jaka pa bolj za gokard, sladoled al pa kej podobnga. isto je blo z sustarsko nedeljo vsako leto. vedno sva dobila zepnino, moja je sla za uhane, jakova za kej "nesmiselnega", hehe!
tko sem se pocutla na zadnjem dopustu. ponovno isti excitment, isti obcutek. prletela sva v soboto pop, najela avto v nedeljo dopoldne, sla na pot opoldne v ponedeljek. sva si vzela cist na easy vse skupej.
na lago di como sva prsla pozno popoldne, nasla kamp in postavla sotor. cel dan sva govorla, kok bo se fajn vsest pred sotor in spit lasko, k sva ga mela s sabo, ampak itak je eventually slo nekej narobe. se je izkazalo, da majo italijanski komarji rush hour! tko da so naja prvi dan dobesedno okupiral. sva tekmovala, kdo bo mel vec pikov komarjev. in kdo je placol vecerjo v gostilnici v radovljici? itak da jest ane!!!!! :( samo na eni roki sem mela 13 pikov!!!! 13!!!!!!)
drug vecer sva bla prpravljena, sva mela vse, kar se je dal kupit v najblizjem supermarketu! svece, bakle, zvok, ki jih baje odganja, in sprej za telo. a mislte, da je kej pomagal???? itak da ne!
tko da sva se 3 dni relaksirala v kampu, zvecer pa pobegnila nekam na varno na vecerjo. cez par dni sva se pa pocas odpravla prot gardi.
dragi je vidu na top gear (oddaja o avtomobilih, quite interesting actually) eno pot do svice, prelaz, gor od bormia. in glede na to, da sva rentala cabrio, sva ga sla izkoristit. prelaz je bil cudovit, za 4 nase vrsice (itak sva ga sla zadnji dan prevozit, za primerjavo ), in tud avto sva do konca izkoristla. v gardo sva prsla ob pol desetih zvecer, v temi postavla sotor in sla zurat. v petek zvecer sva prsla domov glih na mamicno zurko, v soboto sva bla pa ze nazaj v londonu.
zelo zanimivo, morm priznat.
pa se to, res drzi rek : nikoli ne reci nikoli! ker odkar sem prsla iz ladje, sm rekla, da nikol, ampak res nikol ne bi bla rada gostja na keri koli krizarki. in kam grem naslednjo soboto? na krizarko! nej bi blo zanimivo, vem, da bo ales (cudovit kolega iz radovljice) dobr skrbel za mene tam, jest pa itak vem, cesa se morm pazit. se kr velik veselim!

3 komentarji:

koka pravi ...

Ooooo, sej res še nič nisi povedala o dopustu, ja :D Sliš se suuuper!
A vidva tud top gear gledata? hehe, midva tud. No jaz občasno, ker se dragi zmer sprav gledat ko imam jaz delo :I

Uživajta!!

kvina pravi ...

hehe ja! uzadno je blo ful dobr, so mel dirko cez japonsko
clarkson mi je ful zabaven
uuuuu uzivej ta vikend, urska zala :)

Anonimni pravi ...

ola!
sem prebrala ta vnos ze nekej casa nazaj, ampak vedno pozabm napisat komentar :)
koncno si bos tudi ti privoscila dopust, ki si ga zasluzis!!! Glej, da se bos pustila razvajat ;) wuii
papa