torek, 25. september 2007

gospod in gospa flere

pa smo jo docakal in prezvel. poroko. in morm povedat, da je bla eno izmed najlepsih dozivetij. ko sm vidla tanjin obraz, ko je izzarevala sreco, ponos in umirjenost cel dan. in janez, ko je svojo izbranko vidu tist dan, se mu je svet ustavil, sm mela obcutek. in bla je tok lepa, da te res gane. naravnost cudovito.
na bledu, ko sta dahnila prvi da, oziroma ja, ju je presenetla se leska godba, in ko je tanja igrala na bobne z njimi, se je vidlo, kok uziva, kok je to res njen dan. vse je mela pod kontrolo. :)
vsak kraj ima nek svoj obicaj na porokah, in kot mamo mi srango (ok, vse vasi jo majo), sm prvic vidla tud, koko so jih gasilci "zalil" v dolu. res lepo, se marvica se je nardila.
cel dan je tud dezeval riz, in sej veste, kwa to pomen. kmal kmal, bos vidla, tanja.
okol 7 smo prsli na koncno postajo, in res je blo tko, kot poroka more zgledat. zurka je bla v sotoru, vse belo in res lepo. band je mel cel vecer vse pod nadzorom, zurka je bla pestra, hrana odlicna, mladoporocenca vec kot presrecna. mal ta bla zivcna, vsakic k so kozarci zaigral, ampak tud to more bit.
tud ukradl smo nevesto, najdl so jo in zurka se je nadaljevala.
uuuuu, da ne pozabm na cabrio. cel vikend sm mela cast vozit tanjino novo igracko, marcedeza cabrio, vec pa ne znam povedat. uglavnem ufffffff mnjam. na to bi se blo cist lahko navadt.
tanja, janez, hvala za cudovito izkusnjo, zelim vama ogromno srecnih in lepih trenutkov. ce si kdo zasuzi le najboljse, sta to vidva. xoxo

3 komentarji:

Unknown pravi ...

ja res smo se fajn imel! nevesta in ženin sta bla tud lepa in zabavna, sam nekej sta se na cajte puntala pri trkanju na kozarce! ampak se je vztrajnost izplačala oz. je pametnejši popustu :-)
srečno, gospa in gospod Flere!

Anja pravi ...

a sta sla kej na porocno potovanje?

kvina pravi ...

mas cist prov, miro, sta kr mal zatajila!! sam a si ti vidu od alje kozarc?!?! cist okrusen hehheheheh
tkao je, srecno zakonca flere!!!! :)
hum, porocno potovanje sledi, kuj k tanja premaga strah pred letenjem