sobota, 15. september 2007

karaoke

ufff tok je novih stvari, da ne vem kje nej zacnem. sm si doma vse napisala na listek, kwa morm napisat, ampak, itak da sm listek doma pozabla. me sploh ne preseneca.
najprej morm povedat, da sm se uzadno zaletela u borisa beckerja. hehe, je prsu v nas lokalni sainsbury, efe pa jest pa glih po malco. pa pride izza ovinka, kr res boris becker. sej ne, da zgleda dobr, ampak je pa ful dobr obcutek, k res za vsakem vogalu tukej srecas glih kerga se spomns.
u soboto smo sli v club, k se mu rece heaven. gay club, in sli smo zato, ker je mel valerij rd, in kar si je ta dan zelel, tja smo sli. marija, tok dobrih tipov, pa vsi geji. raj za valerija, pekel za mene. ampak smo se pa naplesal, in vecer je bil kr u redu.
prejsnji tedn je prsu mario na obisk, en dan je mel casa, predn je su nazaj na sever anglije, kjer dela. glih se je vracou iz slovenije, tko da sm dobila novo zalogo loke kave. :) kvina vesela.
sva se pelala z rikso, sej tipo, k je gonu tist kolo, se mi je kr smilu, ampak ce si je izbral tako sluzbo, nej pa kr trpi, ane. uglavnem, voznja z rikso je blo zanimivo dozivetje, tipo, k je gonu, je pa tud po ene desetic, k sm ga prasala, ce je u redu, ze kr skorej zgubu zivce, pa zacel hitrejs gont, samo zato, da bi cimprej prsli na cilj.
u cetrtek je mela pa petra rd, in kam smo sli? karaoke bar!!!!! res smo pel karaoke. ok, najprej petra, oliver in valerij, poj k je pa petra potegnila vn zadnjo mozno karto - dej no kvina, je moj rojstni dan, mors pet z mano, dej nooooo! - sm se pa tud jest opogumla in skupej s petro zapela say my name od destiny child. no ja, tud tista 2 kozarca vina sta igrala malo vlogo pr mojem pogumu. zelo zanimivo dozivetje, sej poj k enkrat zacnes, ti kr stece in kr hoces se pa se pet. tko da sva poj se z oliverjem zapela fother and son - cat stevens. petra pa oliver sta ze kr mal stara macka, kr se tice karaok, tko da jima je slo dobr, valeriju se je cist mal glas tresu, o sebi pa rajs ne bom zgublala besed. :) zej nas pa caka se moj rojstni dan, in ker smo do zdej delal, kr si je slavljenec zazelel, bomo 7 oktobra sli na stand up komedijo. to se ze veselim!!!!
zej sm pa se 2 dni tukej u londonu, poj pa spet letim domov, na dogodek, k ga ne bi v zivljenju hotla zamudit, in se ga ogromn veselim. tanja in janez se v soboto porocita!!!!!!!!!!!! itak porocilo sledi enkrat zlo kmalu.
ta vikend je pa festival ob reki, tko da dons odjadramo na dolg sprehod ob temzo. market in ziva glasba povsod........... i like london

2 komentarja:

koka pravi ...

joj kvina, jest bi tud stend up! a smo ze prepozni za ksne karte?? Sicer, če je drago si itak ne bomo mogle privoščit, ampak dej mal poglej kaj se dogaja ko smo me pri tebi, pliz...

sicer se pa kmalu vidimo. Če ne v sloveniji pa potem pri tebi a ne :) Se že veselim. Uživaj do takrat!

Unknown pravi ...

oj Kvina!
se vidmo na ohcet! :-)
lp