sreda, 14. marec 2012

koncno kopalnica napreduje

kaksna razlika! v dveh dneh mojstra napredujeta z nadzvocno hitrostjo. po vsej verjetnosti tudi zato, ker se nimata kje tusirati, in bi rada vsaj banjo usposobla, da se osvezita na konc dneva, haha. evo, prava motivacija, deluje :)
od kretenastega nesposobnega prejsnjega zidarja se vedno ne duha ne sluha, tipo zginu cist, takoj ko sva se zacela pritozevat. o tem, kaj je vse zamutil, vas sploh ne bom dolgocasla, zanimivo bo samo to, ko bo dobil sodni poziv. komej cakam, da ga spet srecam in mu povem tasvoje :) sploh bo pa fajn tud vidt, koko bo jon z njim komunicirou. ker dragi moj je taka nezna dusca, ko pa ga enkrat tok do meje spravis, ga pa skorej ne spoznam. zna bit res scary :) 
vcerej sm se zabavala s skiciranjem kuhinje na ikeini strani. vse lepo in prov, mal sm se matrala z dimenzijam in ostalim, ko mi je vse ratal, kksno uro in pol kasneje, sm pa cist vse zgubila. itak shranla nism nc, cist pozabila. in sm mogla zacet na novo. sm mislla da bom jokala :( ampak zej je vse skicirano, tko da to narociva, in mava koncno osnovne pogoje za prezivetje (hahaha) izpolnjene. komej cakam :)
jest bi rdece ploscice na tleh, pa sipo okol omaric, namest ploscic na zidu, ampak jon noce niti slisat ne o enem ne o drugem. :( bemo
je tud ze doloceno, kaj bova z bunkarjem nardila. jest se nism sla dol, pajki in ostalo... pa sva se zgovarjala, kaj bi mela notri. in sm rekla da bi jest mela moje stvari notr, hobby craft, sivalni stroj, puzzle in vse take stvari, craft room bi rada. in je reku, da jo lahko mam, ce grem tisti trenutek v bunker. sej sm se dolg prpravljala, ampak mi je ratal :) tko da tud to je zdej urejeno. :) fuuuullll vesela. pa tud enga pajka nism srecala :) 

Ni komentarjev: