petek, 9. marec 2012

kuku

hm, ce se prov spomnim, sm vcasih pisala blog, pa vcasih ste ga vi brali. sej vem, da sm vse skupej mal zanemarla, in tud vem, da vedno sproti pravm, da zej se bom pa bolj potrudla in da se bom veckrat oglasila.
zato to rundo tega ne bom rekla. vse, kar bom rekla, je, da upam da mi rata :)
uglavnem, najvecja sprememba v teh parih letih je ta, da sva kupila hiso in da zdej na veliko prenavljava. Trenutno ziviva v hisi, ki na prvi pogled zgleda kot vsaka angleska hiska, ko pa vstopis, pa vidis, da je le eno veliko gradbisce. :) ne vem, koko nama je ratalo, ampak izbrala sva najslabsega zidarja, da nama prenovi kopalnico :) ne bi moglo biti slabse, vse je zaj...... tko da greva zdej jovo na novo. vse se bo zavleklo, ze 2 mesca sva brez tusa, zobe si umivava v umivalniku, ki ima premer komaj 2 decimetra. zanimivo, kako se stvari navadis, ko si prisiljen.
se je pa ena dobra stvar izcimla iz vsega, najdla sem telovadnico z bazenom, skorej samo cez cesto, in tam se tusiram vsak dan. haha. plavanje, savna in telovadnica so zdej del vsakdanjika.
tko da kljub temu, da trenutno perilo pereva pri "tasci" in da jeva pripravljene obroke iz mikrovalovke, se kej prevec sploh ne upam pritozevat. konec koncev imava hiso z velikim vrtom, z ogromno potenciala in z moznostjo, da jo urediva cisto in samo po najinem okusu. tko da gledava preko te gradbene situacije in uporabljava domisljijo, ki naju ohranja zdrava. :)
vse ostalo okoli mene tudi samo cveti in cveti. jaka in darja sta cudovita starsa najboljsejsejsejsejsemu otrocicku na svetu, mami in ati najbolj od vsega uzivata v vlogi babice in dedka. tanja poka po sivih od srece, danjela je najdla sluzbo, ki ji je pisana na kozo, anja pa uziva in nabira zracne milje, jest pa najbolj uzivam, ko lepim tapete iz vseh moznih sten v hisi. veliko priprav je potrebnih, da nardis stene popolne in ready za beljenje. ajajaj :)
vsi ki so mi blizu, so se najdli, ustalili in umirili. kokr sm rekla, velik se je zgodl v teh dveh letih.
edino kar se se vedno nism navadla je, kako za boga se vkljuci pecica v mikrovalovki!!! grem probat :)



Ni komentarjev: