torek, 01. maj 2012

me ma hisa sploh rada?

verjamem v karmo, v sanje, duso in v novo priloznost. verjamem tud v to, da se ti dobra dela vrnejo in da se vse zgodi z razlogom..... in si mislim.....
izguba sluzbe, je to le priloznost za nekaj boljsega, kar me caka? izguba precej tisoc funtov zaradi kretenastega zidarja, mogoce le lekcija, in zdej delava vse sama? ne zato, ker si delavcev ne bi mogla privoscit, ampak ker imava vsega dovolj! mogoce se morava zblizati?! (jon in jest, by the way:)) 
jest osebno prov uzivam v vsem delu, ogromno sem se naucila o gradnji, o vodovodu, izravnalni masi, mesanju betona, sestavljanju kuhinje..... :) 
ne uzivam glih v vsem, uzadno sm pokleknila, da pobarvam steno, in si po nesreci koleno odprla na zeblju :( dva dni kasneje sm padla po stopnicah in si poskodovala to isto koleno :( dons sm si z vijakom preluknjala dlan, ko sem sestavljala se eno omarco..... da ne omenim vseh nohtov, ki so poskodovani, prsti porezani, zivci in potrpljenje izgubljeno in prekurjeno.
jutri mam intervju in bom tja prruncala v petkah (koleno boli, petke nujne), roko bom mela povito in nohti bojo na zalost brezbarvni in kratki :( kar bo pa bo :) krivim hiso
v teh parih mesecih sem se precej naucila. sposobna sem skuhat nadpovprecno kosilo na kuhalniku za kampiranje, torto spect v pecici v mikrovalovki, in vsak dan sproti osreciti mojega dragega.
uspela sem tudi obiskat slovenijo dvakrat, prezivet precej casa z moijm najnajnajboljsejsim necakom in glede na to, da sm se tok bala, da me ne bo poznou, mi je ratalo. skoz bolj ve, kdo sem, kje sem in s kom sem, in sm cist pomirjena in ogromno srecna. preprosto ga obozujem :)
mogoce mi hisa hoce nekaj povedat :) pomemben mi je jon, druzina doma, prijatelji in cas. vse ostalo pride in moram spoznat in izkoristit trenutek, ker se ne vrne.
imela sem 3 cudovite mesece vstajanja ob 10, obiska slovenije, plavanja vsako jutro in svobode. cist prevec sm ready, da se vrnem v normalno okolje. :) jutri mam dva intervjuja, en mi zagotovi sluzbo, ne glede na to, da runcam :) srecna sem in se veselim prihodnosti :)
trenutno pakiram mali kovcek za vikend v spaniji, in si zelim da bi bla vedno tko nasmejana, kot sem danes :)
life is good, hisa me ma rada, samo povedat mi hoce, nej ne prcakujem, da mi bo vse na pladnju prineseno :)Ni komentarjev: