nedelja, 8. julij 2012

poletje

konec maja, sonce, 29 stopinj, prvi teden sluzbe in do potankosti mi je bilo jasno, da je to prvi, zadnji in edini teden v londonu, ko bomo obcutili poletje. jest sm bla sicer pripravljena, kratke hlace, kiklce in najboljsejse najljubse majcke na frisno oprane in jest pripravjena za na pot do picadilija :)
vsakic ko se zacne poletje, pogledam v omaro, in je boljse, kot bi sla v shopping, ker je tolk neizkoriscenega tam, da prisparam ogromno funtov.

vsak dan cel teden sm uspela razkazovat svojo poletno garderobo :) 10 min do postaje (vcasih nism niti sla na kolo, ker bi blo prekratko uzivanje sonca), 10 min nazaj ob koncu dneva......  tistih 25 min vsak dan sedenja na vlaku se zdijo tok odvec... v sluzbi itak crna oblekica in barvna rutkica - kriminal za "poletno" pocutje...
 in seveda se je koncalo :( se mi ne splaca sploh nic novega kupovat za poletje, ker niti tisto, kar mam, ne ponosim. poj grem pa na dopust, vzamem cist prevec stvari s sabo, ker jih pac MORM porabit,
ati me cudno pogleda, ko na letaliscu dvigne moj kovcek, da ga odnese do avta. ah pac ne razume :)

midva sva glih prisla iz dopusta, morm rect, da je bil eden izmed najboljsih 14 dni, jon celo manj govori o Kefaloniji, sestavlja stavke v slovenscini, pije vino, se igra s Patrik Tajem in je zelo sproscen. dosezek 1A :)

v najvecje veselje mi je bilo videti najboljso prijateljico, ko je dahnila usodni da, in ni vecjega zadovoljstva kot to, da jo vidim neizmerno srecno, samozavestno in spet tako, kot je bila nekoc :)

seveda ne morem koncati posta brez da bi rekla, da je kuhinja skorej koncana, da bodo v soboto ploscice dokoncane in da je nov hladilnik na poti :) da ne morm verjet, kok je dobr kuhat, ko imam koncno spet v kuhinji lijak (po 5 mesecih) in da se najbolj veselim shoppinga novih kroznikov, pribora, kuhinjskih pripomockov in vsega, kar bo preimenovalo najino hiso v dom.


Ni komentarjev: