sreda, 19. september 2012

update

kje naj zacnem?

cist najbolj sva zasvojena z nanizanko Homeland :) uuu tezko je cakat konec septembra, da se nova sezona zacne!!! bugger :) good guy, bad guy?!?! i bet on good :)
najin hobi = hiska napreduje, se ena soba je koncana, ceprov sva kupla cist najbolj visoko omaro, da jo morva zdej sestavit stoje, ker je ne bo mozno postaviti na noge, ce jo sestaviva v leze :) ah we can make it :)

jest najvec prostega casa prezivim v kuhinji, ker morm nadoknadit vse zamujeno :) pecem, kuham, berem, pijem, cistim, gledam TV (ipad) vse v kuhinji :) tok sem jo pogresala :)
se vedno imava problem z lisicami... jaja sej vem, da so cute, ampak ce ti ser...o po celem vrtu vsak dan, ce ti pojejo vsa jabolka in te skoraj napadejo, ko zajtrkujes v vrtu (ker baje to je divji in njihov teritorij...), si zelis, da imas superpowers :) ali dovoljenje za ....

za rojstni dan koncno po dolgem casu letim domov in komej cakam, da se vsi dobimo skupaj, in poklepetamo :) hmmm, prov lusta se mi ene par štamperlev limonc :))) znani obrazi, svez zrak, pa od atija biftek, lasko pivo, dobro vino, cevapcici..... uuuuu jaaaaa
komej tud cakam, da spoznam Nezo, in da vidim, koko nas mali princ klepeta :) joooj, tak frajer je ze :)

vse odkar sem tukaj, sem vsako leto razocarana nad dejstvom, kako hitro zacnejo oglasevati bozic. v trgovinah ze lahko najdes bozicne produkte, ideje za darila... ampak letos moram priznati, da se bozica veselim. nova hisa, velik drevescek, mami in ati z nama..... uuuu se veselim :)



Ni komentarjev: