sobota, 18. avgust 2007

spet sama

evo pa sta sla! skorej 14 dni sm mela zej obisk, jaka pa darja sta bla zelo prijetna druzba. ampak, kokr je dons rekla darja, vse lepo se enkrat konca, in onadva sta sla, jest sm ostala.
internet doma se kr ne dela, tko da bom izkoristla ene par minutk, kr mi je se kredita ostal tukej u internet kafeju, ker uzadno sm bla tko sokirana zarad tistga goloba, da sm pozabla na matta damona. :)
smo sli na leicester sq, in je bla glih ena premiera, tok folka, da se ti lahko zmesa, in kr naenkrat je pred nami stal matt damon. sej tipo je kr mejhn, ampak fletn. sm ga mela pol metra od sebe, prov zabavno. slikce, tko matta, kot mojga slavnega goloba, in par utrinkov iz zadnjih 14 dni boste vidl naslednjic, ko bom pisala iz svojga computra.
drugac je pa tukej vse po starem, zacuda smo mel ene par dni lepga vremena, dons si pa ze zelim, da bi prnesla puhast brezrokavnik iz slovenije. zebe zebe!
to je to, zgodil se je sicer se ogromn vec, ampak pocas se delec pride, in ce vam vse zej povem, boste pocas nehal brat blog, tko da vas bom kr pustila se mal cakat.

1 komentar:

Anja pravi ...

jest bi pa ksno novo objavo ;) da bom informirana :D