sreda, 1. avgust 2007

vrazeverje, nakljucja in usoda

vedno sm bla nekak previdna in pozorna na dolocene stvari, npr. nikol nism v zaprtem prostoru odprla deznika, nikol nism hodila pod lojtro, in ce mi je slucajn crn mack preckov pot, sm, cist tko, na easy, trikrat plunla. mal pa res verjamem v te stvari. tud verjamem, da na poroki mors obmetat mladoporocenca z rizem, da bosta mela velik otrok, pa da, tista "srecnica", k ujame sopek, bo res naslednja nevesta.
ce na cest najdes denar, pomen, da je se vec denarja na poti, jooj pa se bi lahko nastevala.
ce se na uri kazalca pokrivata, nekdo misl na tebe, ce se ti kolca, sestejes urna kazalca, in spet, po abecedi nekdo misl nate.......
pikapolonica nej bi tud prnasala sreco, oz naj bi izpolnila zeljo.
men se trenutno tok teh nakljucij dogaja, da mam feeling, da jih ze kr sama iscem, ampak ne zanalasc. tok pikapolonc, kr sm jih zej v enem tednu najdla u londonu, jih nism nikol prej.
neka oseba mi ves cas kriza pot tukej. v mestu z 8 mio populacije. nakljucje? al mi pa hoce vesolje nekej povedat. ne vem.

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

hihihi...faca si:)

Anja pravi ...

destiny? :D?!

kaja pravi ...

jst enostavno sm menjena da je razlog za vse in da ima vse kar se zgodi nek smisel, če smo ga pripravleni videti oz. doživeti. tko da... pazi se pazi tega Stevena :)