četrtek, 17. maj 2007

mlaj

vcash res nism verjela, da luna res lahko vpliva na razpolozenje, ampak zadnje case pa prov spremljam koledar, da vem, kdaj je varno pridt domov, kdaj naj se pa dolocenih ljudi izogibam. na zalost sm dons naletela na mino, nism bla pozorna, in bum, ze cel dan mam boje. in ce te slabe volje ne bom pripisala luni in vso slabo energijo vzela mal z rezervo, se mi bo zmesal.
konc koncev, ce luna lahko vpliva na plimo in oseko, na vreme in celo na plodnost, zakaj ne bi se za naso dobro oziroma slabo voljo. ocitno je luna res simbol spremenljivosti cloveske psihe. njenim vplivom se ne moremo izogniti, lahko se jih le zavedamo. jest osebno mislm, da na mene nc kej prevec ne vpliva ne mlaj, ne polna luna, poznam pa dolocene osebe, katerih vedenje se drasticno spremeni. in gre poj pocas spet back to normal.
dons je mlaj, kar pomeni, da bo od jutr naprej luna rasla, od prazne do polne lune je custveno obdobje, cas za duhovne in ljubezenske zadeve. pravjo tudi, da ce si lase strizes v casu, ko luna raste, so lasje lepsi in bolj zdravi. pa tud baje hitreje rastejo.
ce pogledamo na koledar, nas do konca leta caka se 7 praznih lun, kar vsaj pri nas doma pomeni se 7 krat bo ogenj v strehi. uuuuu ampak to je sele mlaj, poj je pa se polna luna, na to niti pomislt ne upam.

3 komentarji:

Taya pravi ...

ola bella1
Ti si se pa vrgla v zanimive vode! Vplivi lune pa to. Je pa zanimivo brati ta tvoj blog - poučno!

kaja pravi ...

mhm... ampak zdej ne vem kaj pomeni, če si bil pri frizerju ravno v četrtek.. kaki bodo zdej moji lasje??? :)

kvina pravi ...

hehe kaja, kmal bos mela tako grivo kokr jest!