torek, 29. maj 2007

zmenki

kdo za boga si je zmislu zmenke? ka pa je v tem zabavnega? cisto zglubljanje casa.
ce te tipo povab na kavo, je to ze zmenek? ce se dobita na zabavi, je to ze zmenek? in ce je, kaj je potrebno, da zmenek dobro stece? kolk je treba, da govoris, da o sebi poves? kok lahko pricakujes, da bo druga oseba o sebi povedala? kaj je na prvem zmenku dovoljeno in kaj ne? lahko na prvem zmenku pijes pivo, vino, al mors narocit vodo? koko se obnasat? kaj nardit, ce zmanjka besed? je to slab znak? (itak da je to slab znak) kako se zmuznt vn, ce oseba ni glih to, kar prcakujes? o cem lahko govoris, o cem je bolje molcat? je prvi poljub dovoljen, te lahko zanese? kaj si bom mislla, ce njega zanese? kaj si bo on mislu, ce mene zanese?
kdaj bo spet poklicou? bo sploh poklicou? zakaj ne poklice? lahko jest poklicem? al pa, zakaj tok klice, nej mi ze da mal mir! in koko je s seksom? izpades ..., ce se na prvem zmenku "vdas"? evo, pa pridemo spet k pricakovanju. zacaran krog. pa zakwa tip kuj ne pove, kwa misl? a je to tko tezko?!?! sej konc koncev, zakaj pa jest ne povem, kaj hocem, in kaj prcakujem? zakaj vedno te igrce?
sita sm tega, zmenke bi blo treba ukint, ne grem se vec.

6 komentarjev:

koka pravi ...

Neuspel zmenek s tipom, ki si mu dala napačno telefonsko?

Ah, sej greš itak v Londonu, mogoče je tam uspešnost zmenkov bolj očitna :D

kvina pravi ...

nene, tist je blo cist fajn. uja, london, to bo zanimivo

kaja pravi ...

pozabla si se vprašat: kako in zakaj tip, ki si mu namenoma dala napačno številko vseeno pokliče? :) (no jst v takih primerih tipu sploh ne dam telefonske in mu to tud odkrito povem)
hja... in če maš 'srečo' si vedno nekje med 'zakaj ne pokliče' in 'dej že nehi klicat nadležen si' :)

kvina pravi ...

ja koka, a si mogla zacet to debato o telefonski stevilki???? tist zmenk se res ni izkazou za slabega :)finito!!!

Anonimni pravi ...

kvina, koka ma prav. ne se vrzt puske v koruzo.oliverjevi frendi so lacni slovenske lepote, ker so anglezinje totalno zarukane, pa se prevec ga pijejo. ne me narobe razumet. nism za gvaz vode na prvem zmenku, ampak kolk pa te punce vase zlijejo, me ne preseneca da se jih celo njihovi narodnjaki moskega spola otepajo!ha, prides ti se na vrsto tu!haha, petra

koka pravi ...

Jah kaj ti ni jasn Kaja? :) Tip je bil res zagret in se je potrudu z iskanjem prave stevilke. Sicer ne vem kako da ni dojel namiga, ampak vztrajen pa je...