sobota, 2. junij 2007

potepanje po primorskem

uuu, najprej, da ne pozabim, u sredo smo se s kajo in urso spravle delat sushi, oziroma makije. koko smo prsle na to idejo, se mi tud sanja ne, ampak je bla super ideja in se je iztekla zelo zelo okusno. ko smo vse nabavle (alge nori, japonski riz, zelenjavo, lososa, sezam, sojino omako in seveda chopsticks), smo napadle kuhinjo pri meni doma in se lotile dela. nanjkal je le wasabi - japonski hren. je blo kr zabavno, zvijanje ursi pa men ni slo tok dobr od rok, kokr kaji, tko da sva to prepustile njej, drugace bi prevec materiala vrgle stran. :)
makiji so bli dobri, me site, nardile smo jih tolk, da sta jih kaja in ursa se domu nesle, in tko so tud nasi starsi mel kej od tega. bomo to ponovili enkrat, ko se vrnem (za podaljsan vikend).
ucerej je mela pa ursa "tajno nalogo", obiskale sva vse poslovalnice mobitela in simobila v novem mestu in na primorskem. zacele sva zgodej in se vrnile pozno, kr mal utrujene.
jest sm zdruzila prijetno s koristnim. ker sem prejsnji tedn pozabla ocala v primozovem avtu, ko smo bli na zurki v ajdovscini, sm se zmenila, da se nekje dobimo, da jih dobim nazaj. sej koko tezko je pa najdt hotel bernardin, enega izmed najboljsih hotelov v sloveniji? grrrr, kr tezko. sploh nama ni ratalo, sva lutale pa lutale. primoz se je tok smejou, bog si ga vedi, kwa si je mislu, nevedne gorenjke. sm ze resno razmislala, da se bova kr obrnile, sle kupit nova ocala zame (hja, kokr da si jih trenutno lahko privoscim), in sle domov. burleska. no, na koncu nama je le ratalo, mission impossibile became possibile. :)
danes je na urniku obletnica mature, upam da bo uspelo. porocilo sledi

Ni komentarjev: