sreda, 27. junij 2007

blejska juha

jooj kok je to zej pasal. uzadno mi je dala urska eno blejsko in eno gobovo juho iz vrecke. sej ce bi se jest spomnla doma, bi tud vzela vse to s sabo. ampak vsaj za zdej vem, kwa vse morm doma kupt. juhe iz vrecke, ragu, cedevito, milko, pa se pa se. ampak pustmo zej to. najboljsi del danasnjega dne je bla super vroca blejska juha, k sm si jo nardila, ko sm prsla iz sluzbe. ze cel tedn mi je delala lust v omari, dons mi je pa res zmanjkal kruha, in salame, in vsega, pa sm mogla glih juho nardit. in res, najboljsa poteza dneva.
zej sm pa dva dni frej, jutr grem po svojo prvo placo (wuiiii), poj pa kuj na pivo, baje. zvecer gremo v kino, v petek delava s petro filane paprike, zvecer gremo mal na easy ven, v soboto ob 6 zutrej delam, poj zvecer pa zurat. tak je plan, koko se ga bomo pa drzal, bom pa porocala.
ajajaj, dons nism nc kej prevec zbrana, zmatrana sm, pa se big brotherja gledam.

6 komentarjev:

Unknown pravi ...

Kvina živjo!
Kam si nam spet pobegnila?
Sm odkril tvoj in Kajin blog! no vsaj tako bom mal vedu kaj se dogaja, zdej ko smo se vsi tako porazgubil naokol! Kar je tudi prav!
lp s koroške
Miro

kaja pravi ...

ja ja blejska juha...he ampak jst sploh nism vedla da ma Bled svojo juho dokler mi je niso skuhal Primorci, ki so prišli za vikend na Bled...
ampak naj te popravim...pr nas nimamo Milke ampak GORENJKOOOO!!!!

kvina pravi ...

oooo miro!!! kr ne morm verjet!!! se se oglas, bos?? sm te ogromn vesela!!!!! pozdrav heleno
kaja, MILKA, ne pa gorenjka!!!! ni primerjave, sorry

Anonimni pravi ...

ne ne kvina toX je gorenjka boljsa...ce ze kupujes milko pri nas..milka je boljsa samo v primeru ce jo kupis v avstriji nemciji itd...pr nas je pa zanic...tko kot nutella ni to to ce jo kupis v slo...tko da gorenjka ta velka s celimi lesniki una v kvadrat je najboljsa :)))hihihi
caubau

Unknown pravi ...

pa še jest o blejski juhi... zanjo sm prvič slišov v portorožu (?!). tolk z moje strani :-)

kvina pravi ...

hihi blejska juha vedno pase, ane miro! zej me pa samo zanima, kdo je tak ljubitelj gorenjke??