sobota, 23. junij 2007

spletnik?

tko je ane, ce se mojmu blogu po tanovem rece spletnik, sm kr vesela, da sm u angliji. ah dej no, spletnik?!? a se niso mogl spomnt boljse besede? ta sploh nima "duse".
drugac je pa tukej vse po starem. se vedno je dez, (vsaj na vsake 2 urce) se vedno delamo s polno paro, se vedno folk prevec nakupuje (kr je drugac za nas sploh cist super) in se vedno je london "moje mesto".
dons dop sm bla pr ursi. zivi s tremi tipi, in to v sobi, v katero bi se mogla jest vselit septembra. ampak nekak sm kr vesela, da zvim sama. provzaprov mi tukej totalno nc ne manjka, tko da bom resno premislla, al se bom konc poletja res selila, al ne.
glih gledam big brotherja. majo kr fajne fore, zej so mogl plavat, v "5" metrskem bazenu so mogl preplavat ne vem kaksno razdaljo, uglavnem, plaval so 4 dni, vsi skupej. zabavno. ampak jim je ratal, do zdej jim je se vse ratal! ne pa nasim korenjakom. pa se to, ce je bil nas janez najstarejsi clan big brotherja kadarkoli in kjerkoli, sm pa jest lahko female papez!!!! ker kar mamo pa tukej, pa se nism vidla.
jutr ma harrods prvi dan razprodaj, kr pomen tud za nas ogromno dela, ker smo le cez cesto. tko da grem zdej prijetno sanjat, da bom spocita in polna energije jutr v sluzbi. yeah right, as if!!!!!
u nedeljo sm pa frej, pa greva z urso poslusat aerosmith v hyde park. to bo zanimivo!!! :)

1 komentar:

Anonimni pravi ...

dej ti kej novga napis!!!
lp j and d