nedelja, 3. junij 2007

obletnica

skoraj vsi majo ze otroke. pol jih je porocenih. pravjo, da ko gres na obletnice, vedno vsi kazejo slike svojih otrok, partnerjev, hise, bla bla bla. in res je blo tko, kuj ko je prsla ena izmed bivsih sosolk, je, se predn je narocila pijaco, dala na mizo sliko svojega sinka. fletn fantek, ni kaj. ampak je bilo prov posreceno smesno. kot v filmih. in potem so se zaceli pogovori o porokah, porodih, vrtcih...... s katjo sva se samo gledale in smejale. mislm da sva ble edine za mizo, k sva samske, edine, k se na veliko zurava in ziviva skorej tko, kokr u srednji soli. hehehe
ampak je blo prov prijetno, fajn je blo vidt nekatere bivse sosolce, zabavno je blo poslusat njihove "zivljenske" zgodbe.
velika vecina mi je tud dokoncno potrdila, da simon res obstaja, tko da, koka, simon ni namisljen!!!!! i win! :)
tud u stopu je blo kr u redu, samo muzka mi ni glih sedla. ponavad se v sobotah kr da plesat dol, ampak ucerej se mi je pa od tistga easy housa ze kr mesal.
ob 3 sm bla doma, zutrej so me pa ze zgodej zbudili moznaristi. madona koko to poc. itak sm mogla ustat, sibat v kranj, ker je prsla iz lj ena punca, pogledat mojga dragega puntota. na mojo smolo si je premislla, ti sment. ah bo ze.

11 komentarjev:

Anonimni pravi ...

kva ti bases da si bla ob treh doma!!!!!!

kvina pravi ...

ja mali, glih ene 3 je bla ura, ne ti mene jezat!

Unknown pravi ...

sam da ste užival in ga žural!!!

Anonimni pravi ...

oja, obletnica je bla res kr kul, sploh ker zdej končno (ampak ne čist) kvini verjamem, da smo mel enga sošolca simona (k se ga pa jest tut zdej čist nč ne spomnim). Ja, tole s slikcami otrok je pa res kr mal smešno, kot v filmu. Še dobr da je bla kvina nasprot mene, da sva se na vsake tolk mal spogledale, drugač bi že misla, da sm pršla v kšn klub mamic..." kvina, na naslednji (čez kšnih 5-10 let)pa tut midve prideva s slikcami otrok, a, kaj pravš?:)

kvina pravi ...

uff katja, nc ti ne oblubm hehehe, branila se pa tud glih ne bi. sm pa vesela, da je glede simona pojasnjeno :)

Anonimni pravi ...

ma zej pa ne vem, sm že en komentar oddala, pa ga sploh ni, al pa jst ne znam (tole sm se prvič lotila).
Sej vseen. U glavnem, sori za "teženje", sm tudi jaz ujela vajino spogledovanje. Matr, komi čakam, da vaju vidim na kakšni obletnici v vlogi svežepečenih mamic :-) hehe
Vama tole 100000% naprej vržem... :-)
Drugač je blo pa fajn, ne bi pa o "tigru" naslednji dan. Aja, pa hvala za prevoz, Kvina...

Anonimni pravi ...

simon????

kvina pravi ...

hihi, ce nama bo pa kdo to naprej vrgu, bos pa to sto procentno res ti, karmen, to ti pa cist vrjamem. aha, spet simon, tebe ni blo se med nami takrat, k je bil on.

Anonimni pravi ...

ja karmen, res sva se spogledovali, ker nama trenutno te teme še niso zanimive, je pa lepo vidt vas, kako vneto pripovedujete o otročkih, sej so srčkani, cukrčki, ampak jest jih trenutno rajš sam gledam (od drugih seveda), eeeenkkkkkkratttt... seveda, bova pa tut s kvino prnesle slikce od otročk, ...:D

kvina pravi ...

eeeeennnnnkkkkkraaaatttt ja, katja :)

Anonimni pravi ...

kvina, ennnkkkraaatt... seveda, ampak ti greš zdej u tuje kraje, novim dogodivščinam nasproti, tko da, kaj pa veš...?:D