nedelja, 17. junij 2007

nedeljsko pohajkanje

po enem tednu sm pa koncno prsla do picadillija. kr ne morm verjet, da sm ze en tedn u londonu, pa je edino, kr vidm, moja mala sobica, podzemna in zara. pa vmes se kaksen pub, pine piva, eat restavracija, moji zulji in sodelavci.
ucerej sm bla prvic frej in s pavlom sva se sla mal potepat. dobila sva se na picadilliju. najprej sva sla odigrat eno igrco v sega world, hehe, jest pa video igrce, dva razlicna pojma. ampak na bowlingu sm pa kr blestela. po prijetni sprostitvi sva si zazelela se mal kulture, zato sva si sla v tate modern ogledat razstavo slik. cudovito. ceprov sva kr mal prepesacla, se je splacalo. tate je ogromn, slike precudovite, folka prevec. do septembra vrtijo tud dalijev film in majo razstavo nekaterih njegovih del. to pride na urnik enkrat drugic, ko bomo financno mal bl sposobni.
sva bla ze posteno lacna, in kaj najdes na vsakem vogalu v londonu? ja itak, mc donalds. mami, kr brez skrbi, sm jedla solato. ceasar salad with crispy chicken. uff se kr se mi sline cedijo, k samo pomislm.
pocas sm sla domov, pa je bla ze tok ura, da sm mogla spet sibat, in evo spet, podzemna in zara. ampak tokrat sm cakala zunej, da je prsla urska, in se en sodelovc, in smo sli k njej domov, ker je njen cimer kuhov vecerjo. pasta s sampinjoni in skoljkami. zelo okusno. na poti smo se se ustavl, kupl 2 steklenice vina in sladoled, poj pa hop na vecerjo. smo se mel zelo fajn, ampak kr naenkrat je bla ze tok ura, da podzemna ni vec vozila. in sranje, cakat je blo treba night bus. se dobr, da nism bla sama, sodelovc (sment, imena se se kr ne zapomnm) me je pospremu, da se je prepricou, da sm varno prsla u svoj brlog. ceprov je blo sele ob 3 zutrej, in sm mogla bit ob 8 ze v sluzbi, je bil vecer zelo uspesen in zabaven.
dons nism mela prevec energije, ampak sm zdrzala od 8 do 5 v sluzbi, dobr da so pondeljki bl pocasni. potem obvezn drink in zdej ze 2 urce klepetam po internetu. morm mal, da si nafilam baterije.
jutr sm spet frej, ker poj bomo delal s polno paro, razprodaje so na urniku.
s tanjo sva se zmenile, da ce ona prleti v london (ne upa letet), greva v lj zoo, da jest pobozam tarantelo. ne vem kwa mi je blo, da sm to predlagala, ampak deal is a deal. mogoce bo pa ratal, ce ne bom prevec histericna, tanji bo pa tud, o tem ne dvomim.
zej grem pa gledat big brotherja. ufff tukej majo sele pestro. v tej hisi si pa ne bi zelela bit, ena crnka je naravnost strupena. spooky!!!!!

2 komentarja:

koka pravi ...

Hoj hoj!

Tale "vaš" Big brother se je tud pri nas po medijih pojavil - je blo enim ženskam baje dolgčas in so imele neke lezbične orgije. Tako da očitno res dogaja ja... :D

Vidm da komi dohajaš stvari, maš tako natempiran. No sej prav ;)

Midva sva bila v nedeljo na morju in že kar mal razmišljava, da bi šla ta teden še enkrat. Po službi, lih tolk da se vrževa v morje, greva na pizzo in se mal posončiva. Ah, sej morm mal osvežit moj blog. Kar meditira... :D

Fajn bodi!

kvina pravi ...

hej mala! ah ja, ful je natempiran, kr je prov dobr. ni casa za domotozje! se vidmo cez en mesc, uzivej, na morju se pa se enkrat za mene u vodo vrz!!! pa obnovi blog prosim, da ne bom huda!!!