sreda, 13. junij 2007

prvi delovni dan

zara je ogromna. direkt nasprot harrodsa. folka vedno ogromno. zacela ob 12, koncala ob 21. in s takim tempom od zdej ves cas naprej.
kosilo sm si privoscla v hyde parku, k je cist za vogalom. in glih sm ujela menjavo straze, tko da sm si jo -prvic- tud ogledala. pa sm bla en let v londonu, pa je nism nikol ujela. dons pa cist nepricakovano grem mimo, k sm mela enourni odmor za kosilo, in glej ga sment, vojacki se sprhajajo in korakajo. hja, zanimivo je blo vidt, sigurna sm pa tud, da k bom gledala to zej vsak dan, skorej, sploh ne bom vec opazila.
dan je bil zanimiv, sodelovci so tud zanimivi, eni bolj, eni manj, edina slaba stvar so bli pa cevlji. tok so me uzull, da sm se na poti domov kr sezula in sla bosa od postaje do petre. nism mogla vec. grrrr
jutr se selim v svojo "kraljevino", vidla se nism, koko zgleda, ampak za zacetk bo kr kol dobr. no, glih kr ne, ampak.....
simobil so mi ze odklopl, tko da trenutno drugace, kot po mailih, ne morm komunicirat. bom pa kuj k kupim sim kartico, sporocila. sej brez telefona tud ne morm zvet. klinc pa tale moderna tehnologija, te cist zasvoji.
petra je tud cudovita, ogromn mi pomaga, zej morva se formalnosti uredit, (insurance number, bancno kartico, telefon...) poj sm pa na konju. sama bi se tezko znajdla.
tanja, zmesal bi se ti od vseh dobrih cunj v nasi zari, men se je skorej. se en mesc, pa dobim kartico za popust zaposlenih, wuiii! poj pa prsibej.
zej grem pa pocas pod kovter, ker jutr zacnem opoldne, pred tem se je pa se treba preselit. pavel dela, tko da bova s petro odnesle moj tono tezk kovcek. ajajaj

3 komentarji:

koka pravi ...

Hej!

So te hitr vrgl v neturistično življenje, že kar garaš ;) Sej je prav, kaj se boš sprehajala po Londonu, hehe. Pa sploh nisem vedela, da so ti že stanovanje našli. Super! Kolk maš pa do službe?

Tukaj je trenutno tako lep dan, da bom šla kar zdele na rolarje, popoldne bodo itak spet nevihte.

Uživaj!
U.

Anja pravi ...

kaksne neumne cewle si pa kupla to :D hihi
lepo, da si srecna!! si to fejst zasluzs!!

Anonimni pravi ...

Oj mala zelo sem vesela da si se že znajdla.Želim ti veliko uspeha in maksimalno uživi.

Lp Teja