četrtek, 14. junij 2007

mala sobica

soba je mejhna, mejhna ampak moja! ena mala mala omara, kuhalnik, pod le tem hladilnik. ampak kopalnica, ta pa je zakon. vse skupej je en prostor, s tusem vred, vse v kamnu, obok, vse tko na starinsko narjen. sploh ne pase v sobo, cist drug stil. ampak soba je v samem centru, mam 5 minut do sluzbe. ka pa bi se vec zelela. do picadillija sm odstranjena 5 postaj, od tam naprej je pa itak vse bliz.
dons je bla tud sluzba fajn, samo hodila sm bl tezko, tok mam zulje. dons sm mela se druge cevlje gor, k sm mislla da bo bols, ampak je le se slabs. damn!!!!
u nedeljo sm prvic frej, baje gremo v camden town, pa mal okrog. cudovito za prvic, ceprov mislm, da bom cist kaput in bom bl lenarla. ampak camden town ne odpade.
razpakirala tud se nism, vse je se v tonskem kovcku, hvala bogu, da mi ga vsaj en mesc ni treba zej nc premikat. ah bom jutr razpakirala. tud hladilnik je se cist prazn, ampak tud to se bo uredilo.
zej pa v fletno kopalnico pod tus, poj pa sanjat. pravjo, da tist kr se ti sanja prvic v postelji, v kateri si prvic, se poj ponavad uresnici. tko da kvina, happy thoughts!!!!!!!!

3 komentarji:

kaja pravi ...

joj kvina pa ti nas s temi tvojimi posti kar bombardiraš.. komaj te dohajam... ja no zadnje dni sm bla mal bl zasedena, ampak je vsen lepo, da vedno ko zajadram po netu se na tvojem blogu znajde nekaj zanimivega... lepo lepo.. upam da nas ne boš razvadla in potem zanemarla... hehe ;) uživi še naprej in sm tud jst ful vesela se imaš lepo!

Anonimni pravi ...

cau mala
ma ti si cist pridna..sklepam da to pomeni da mas v fletu tut net in da ti je res noro...
ko kaj anglezi...ze spoznala kej novega folka v "prostem casu"...
js sm bla pa uceri na koncertu il divo -in so bli carski..noro res!!!pejt poslusat ce bos mela sanso:)
and what else can i say:
enjoy the day!!!
cau bau
°°UvA°°

kvina pravi ...

hej miske moje! bombandiram, bombandiram. a ni prov hehehe
ne bom vas zanemarla, brez skrbi. ja, prijazni receptor mi je dal kodo za wireless, ceprov ne bi smel. uva, prostga casa je bl mal, mam pa ene par fletnih sodelovcev, vecina so geji, edn fletn pa ni.......