četrtek, 7. junij 2007

en cudn osebek

stojim v banki v vrsti. kr naenrat zelo glasno vstopi en cudn tipo, ves umazan, neurejen, z eno vrecko v roki. pogleda po prostoru, vidi v enem kotu mizo in par stolov in se tja usede. precekira bankomat, pogleda naokoli, se presede k drugi mizi in tam sedi. zgleda nemiren. pogleda v vrecko, pogleda po banki, po mizi in vzame en list, ki na mizi caka, in zacne brati. vsi strmimo v njega. nakar tipo vstane, se sprehodi po banki, se postavi v vrsto in caka. gleda nas, gleda usluzbence, se obrne in odide enako glasno, kot je prisel.
res je blo cudno, mogoce je bil brezdomec, ki se je skrival pred dezjem, mogoce je pa le mel druge namene, in se je na sreco vseh nas premislu. ah ka pa vem, vem samo to, da je blo ozracje vec kot napeto. in ko se kej takga men nardi, mi domisljija zacne delat z nadzvocno hitrostjo. sigurn bo to zarad vseh psiho filmov, k jih pogledam.
dons je ze cetrtek, ze pol cetrtka je mimo, se mal, pa bom odletela v "moje" mesto. wuiiii! kr ne morm verjet, da gre tko hitr.
caka me se prijeten vikend, dons ljubljana, se kaja se vrne dons, v soboto bom se mal delala, zvecer se zadnje pohajkovanje po bliznji okolici, v nedeljo gremo baje koncno preskust poletno sankanje na strazo, pondeljk je rezerviran za pakiranje, hitro druzenje, poslavljanje........

3 komentarji:

koka pravi ...

Ja, razlog bo verjetno v tem da gledaš preveč filmov. Sej te štekam, tisti romantični in brez neke napetosti so pač večinoma bedni, pol ti pa takole domišlija dela...

Joj, kr greš že. Jest že zdej komi čakam da te pridemo obiskat. Bo treba mal pogledat za kolk vnaprej so cene poletov pod 20€ (v obe smeri, hehe).

Unknown pravi ...

da ne govorim jest o čudnih tipih!!!! :-) hehe

kvina pravi ...

ja lesko, sej ce ma kdo glede tega pestro zivljenje, si pa to ti, hehehhe