sobota, 30. junij 2007

obvezen del dnevne opreme - deznik

neverjetno!!!!
sej res vsi vedno pravjo, da kaj za boga silm u london, k je vedno samo dez. sej je res, da je pac london znan po tem, ampak do zdej ga tko se nism dozivela. zdej zadnje case pa......., sploh ne morm opisat. res je tko, eno sekundo sonce, pridem iz tunela v podzemni, je pa kot da sm v drugem svetu. dez, megla, mraz. in spijem kavo v cafe nero, in cez petnajst minutk sonce, vroce, lepo. cist noro! in res, kot sm ze omenila prej, sm si mogla kupt deznik. cist neverjetno. mam tak fletn deznik, zlozljiv, s "kapco", da ga lahko dam u torbico. nikol si ne bi mislla. pa se pojma nimam, koko se morm oblect, ker nikol ni prov. nogavice, ne nogavice, flipflopke, pumice, jeans, lan, jakno al samo pulovercek, jopco, jakno in bolero, joooooj obup. podzemna vedno ko savna, ampak ko pa prides vn, je pa ko skandinavija. in sm cist zbegana. ce bi to vedla, bi manj placala za dodatne kilograme v kovcku. ampak kr je, je.
zej gremo pa clubbing, nekam v west end, bo zanimivo, upam. od jutr naprej se nikjer vec ne sme kadit, folk se velik pritozuje, kokr vidm, ampak men kr sede.
kr se pa bomb tice, je pa res kr mal scary, ampak jest sploh ne razmislam tok o tem. ceprov sm se tist dan, k so na piccadilliju najdl prvo bombo, cel dan tm okrog gibala. in si kr ne upam predstavljat, kwa bi se lahko zgodl. ceprov zej so najdl ze 3 bombe, kdo pa prav, da jih ni se vec? ........! jest cim manj o tem razmislam. itak je pa tukej tko, da kr precej folka sploh ni vedl za prvo bombo, sploh folk tukej sploh ne spremlja novic itd. se ne obremenjujejo s tem, jest pa tud ne.
zej pa vn, ok, jeans mam ze pravi, majcko bom ze najdla. cevlje s petko, pravi make up, pa se bom zlila z mnozico. upam hehehhe!!!

6 komentarjev:

kaja pravi ...

ah kvina, sej prej al slej se tud dež konča... in po dežju posije sonce... se mi pa zdi da v londonu se da marsikaj počet tudi če dežuje... sonce pa bo, brez skrbi, če ne prej ko prideš somov na obisk ;)

Unknown pravi ...

cau
ja ce pa v londonu ne bi blo dezja pol pa sploh ne bi vedla da si tam...tko da dz ruls:)))
in kar tak fino ga zuras in se mas tko lepo...ful fino
in se sla nisi ze prides dam...sit tko je sou hitr tale mesec ko te ni da komej dojemam...mogoc zato k tut js skoz delam in pol dnevi kar grejo...ta vik& sm misnla da bom celo uspela prit do mal soncka pa kot kaze nou nic k grejo nasi3je na morje in bom js s5 delala...tko da nisi edina k nimas soncka...sam ti ga vsaj res nimas-js ga pa gledam pa nic nimam od njega...bela sm tko ko bi usla nek iz antarktike:)))hihih
jah no sm se pa vsaj ucila loh in mela mili cas tu..k sm bla pol v tor na 2 izpitih in oba naredla tko da vsaj to je prednost tega da ves cas delam:)))hihih
ti pa si cist v bb padla...ja vrjamm da je tam dosti boljsi kot tle...res ne vem kaj so te psihologi pr nas zbiral za ene mrtvake to mi ni jasno...in zej se bo avg zacela se kmetija...kaj bo sele s tega...smeh:)
jah nic to je pa tut use kar je kej tacga da bi se zanimivega okol mene dogajal tko da uzivi in se imej skrajno lepo(se najbolj v dezju:)) )...
ostani v cvetju...
cau bau
°°UvA°°

Anonimni pravi ...

joj no kr skoz me vrze vn pod urso...tko da oopsi..ne vem zakaj..ampak ok ...sej ti ves kdo je kdo:)))

Anonimni pravi ...

serbus Kvina. dej mi pošl prosim kak meil na gal.fidej@email.si, ker na tel nisi dosegljiva....

lp

kvina pravi ...

urska zala, si se pa fajn razpisala. vidm da delas skoz, tko kokr jest. bejbi, delo krepi cloveka!
ajajaj, sej me ze en mesc ni doma, pa zej se en mesc, poj je pa ze cas, da pridem za par dni domov. da me ne boste cist pozabil!

Anonimni pravi ...

oh no pa sej ves da te ne mormo pozabit...si cist z nami...ubistvu vec vem kaj zej pocnes-ko si tko pridna in non stop blogas tko da kar tak naprej:)))hihih
cau bau
°°UvA°°