sreda, 4. julij 2007

dirty dancing

en najboljsih filmov vseh casov, vsaj za mene. itak, sej sm zenska. k sm ga odkrila, sm bla stara ene 13 let, mislm da. in se kr se ga nism navelicala. res neverjetno.
17 letna baby pride s starsi in sestro v americas catskills mountains na pocitnce, in tam odkrije zabavo, ples, sanje, in patricka swayzeja. vsakic k ta film gledam, mam se kr goosebumps po telesu poj na konc, k se vse razplete in odpleseta njun ples. dirty dancing sm sposobna gledat tud petkrat na dan, in ko sm ga leta 99 kupla, takrat se na videokaseti, sm ga tud res gledala 5 krat na dan. cist obsedena. in se kr znam prvi in zadnji stavek v filmu, se kr vem, kaj se dogaja v filmu, ko slism doloceno pesem iz filma po radiu. in zdej mi je film spet prekrizou pot, dvd sm dobila, in ga tud ze gledala. pa sigurn ga bom se in se.
uffff, poj sm pa se vidla drugi del, dirty dancing - havana nights. tud ta je super, podobna zgodba, diego luna, kuba.....
drugac pa tukej nc novga, razn to, da vcerej sploh ni nc dez padou. al ga pa le jest nism vidla, ker sm bla cel dan v fitting roomu. ampak k sm mela lunch break, in sva sle z urso vn, je bla cesta suha, in je clo sjal sonce. zgleda da se cudezi dogajajo.
jutr sm frej, greva s petro na eno razstavo slik, poj pa se ne vem. izkoristl bomo, sploh ce bo sonck.

2 komentarja:

koka pravi ...

Očitno je ravno pravi čas (no, al pa vreme) za filme. Jest bi jih kar gledala pa spala, pa gledala :D

Anonimni pravi ...

oooo ta film je res zakon an...tut js sem ze oba gledala 100X in vskic ko ga kje srecam ga pogledam...in pol si recem...zakaj ze ne pleses vec?!?takrat me kar vedno pete srbijo in sploh ne morem bit pr mir...:)))res je dobr film, mislm oba:)))hihi
°°UvA°°