sreda, 25. julij 2007

small talk

tok mi je smesno, k tukej teli anglezi, vsi prjazni, k te vidjo, prasajo how r u! ampak to je tko vljudnostno, sploh ne prcakujejo odgovora. samo how r u, in jih ze ni. ka pa ce res hocem odgovort??? ka pa ce se hocem kej prtozt? pa nimam priloznosti, ker bi govorila sama s sabo. glih dons zutrej je blo tko smesn, zutrej se zbudim, pa slism eno zensko u hodniku. pa iz drugga stanjvanja nasprot mojga pride vn ena druga gospa, pa se srecata, in prva rece drugi how r u! druga ji pa odgovori. in zgledal je tkole:
- hi, how r u?
- hi, fine, how r u?
- i am ok (pauza), weather is horribile, right?
- yeah, but i am ok
- right, me too.......
ampak to je trajal in trajal, seme smesne, k nimata kej rect ena drugi. ful je blo smesn. poj pa pridem u sluzbo, pa spet vsi, how r u.... men se sploh ne da vec, k slism how r u, recem nazaj how r u! pa je to to. edina k vem, da k to rece, tud misl, in pricakuje odgovor, je petra.
poj pa gremo se k drugim pogovorom, nesmiselnim pogovorom. ker ko delas v fitting roomu, sliss in dozvis cist vse. dons sta npr prsle dve najstnice, vsaka v svojo garderobo, z istimi majckami za probat, in sta se zacele skorej dret, da sta se slisale. in o cem sta govorle? o enem tekmovanju, v kermu tekmovalci niso smel it na wc. in da so eni umrl, ker jih je razgnal! cist res sm mogla to poslusat. cist obup!
uuu sej res, se to! to je blo pa res smesn. pride ena indijska druzina, fullll otrok, v trgovino. najmlajsi je bil se v vozicku, ceprov ze tok velik, da je ze lahko hodu. in na vozicku ogromn vreck, shopping je bil produktiven, se je vidl. nakar mami spusti vozicek, da pogleda eno cunjo. in vozicek z otrokom vred se prevaga, vse skupej pade na tla, otrok zacne jokat, jest sm pa hitr laufala dol v garderobo, ker se nism upala zacet smejat na shop flooru. tok je smesn zgledal, cista burleska.
tko da dolgcas mi glih ni, ane!

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

cau cau mala
ja vidim da ti res ni dolgcas
in waw fotkice ful noro super...
kdaj pol pravis da prletis domou..in kdaj bos s5 back to lon...
js bom verjetno tm nekje 20. avg tm...pa bi prsla mal do tebe ce si za?!?in ce bos ze back..
no koncno so tut meni prvoscli ceu dan in pol dopusta tko da sm bla mal cez mejo na soncku in uzivala 100na uro...zej pa s5 po starem delam:)
uzivi in ostani vsaj v narisanem soncku pa da te prevec dz ne bo zalil:)
cau bau
°°UvA°°

ps:miss u

kaja pravi ...

joj.. ob teh small talkih sem se spomnla ne vem točno zakaj ampak sm se spomnla na jadranje in na en tak večerni klepet z enim z mercove jadrnice...hehe.. tisto je blo šele smešno... še zdej se smejim k se spomnim... :).. haha.. in k smo že pr jadranju... haha.. kvina in pasarel... hehe... :)

kvina pravi ...

kaja ne izzivej!!!!:)
ursa, ti pa kr prid, 6 sm jest ze nazaj u londonu, pa jaka pa darja bosta z mano, poj se pa glih fajn samo zamenate!