četrtek, 12. julij 2007

selitev ...

hej hej, sm ze nazaj!! joooj tole pa ubija, nc interneta. kokr da bi bla res cist odrezana od sveta. brez tv se zdrzim, brez interneta in dnevnega casopisa bi se mi pa ze kmal zmesal. dobr da sm tukej kuj za vogalom odkrila internet caffee, da se zacasno nafilam, predn mi bt pride prkluct internet v mojo fletno novo sobico.
tkole, da gremo kr lepo po vrst.
preselila sm se, pimliko je prijetna okolica, zelo blizu vsega dogajanja. do westmisnstra mam 20 min pes, do sluzbe, knightsbridga pa dobre pol urce. tko da zdej kr precej pesacm in si nabiram kondicijo. tud sobica oz studio je fletn, velik bl cloveski in prostoren, kokr tist prej. ampak tolk o tem, kr pridte na obisk pa boste vidl, hehe
u soboto sm sla mal okusit nocno londonsko zivljenje. dean (en kolega petre in oliverja) se je odlocu, da me bo pelou ven. tipo je DJ in pozna klube, pozna DJje in naja je spravu res super super klub. zelo posh, pila sva sampanjec, muzka je bla fajna fejst, hip hop, r&b... baje tud celebrities skoz not zurajo, ampak midva uzadno nisva mele te srece, da bi vidla hmmm, paris hilton?!?! ajajaj, bols da ne, hvala bogu.
ok, sobota je potekala v znamenju glasbe in smeha, tko da smo v istem duhu mogl nadaljevat tud u nedeljo. v finsbury parku je bil koncert, ki ga vsak let zorganizira zupan londona in je namenjen boju proti rasizmu. park je ogromen, odrov je blo velik, tud sotorov. edn izmed mojih najljubsih seveda comedy tent, kjer so cel dan mel performances stand up komedijanti. jooj kok je to men nekej najbolsga. ampak to se ni bil highlight dneva. na koncertu je nastopal velik znanih imen, najbl smo pa vsi cakal kelis! in po jameliji je koncno tud ona prsla na vrsto. kok je bla dobra. zapela vse hite, od milkshake, do lil' star. aja, da ne govorim koko je dez lil!!! pa to je res obup, mi smo bli cist mokri. ampak poj k je dez enkrat le nehou, je blo pa tok vroce, da smo bli cist suhi v sekundi. kr iz ene skrajnosti v drugo. noro
tko da vikend je potekou fejst pestro, in hvala bogu sm bla u pondelk se frej. s petro sva se dobile, sle v zaro (itak brez zare ne morva), po ursko, da smo sle u nerota na kavo (nero nasa redna postojanka), poj je urska mogla nazaj delat, midve pa sva sle se na en kozarcek vincka v zumo (mogle sva it enga tipa precekirat, mnjam), poj pa u hyde park na soncka lezat in lenart in opravlat. dons sm pa delala overnight, tko da sm zacela ob polnoci, koncala ob 8 zutrej. do 2 sm spala, zej sm pa sla poiskat naso slovensko ambasado, ker sm mogla ene stvari se uredit. sledilo je polezavanje ob london eyeu, zdej pa sibam po mal sadja.
tko da to je to, na hitrco. aja, se to, sej res. u zari so se spomnl, da sm jest ful podobna niki, sestri od paris hilton. sej nimajo pojma!! ampak najhujs je pa to, da me vsi zej niki klicejo, in da sm se ze kr zacela odzivat na ta ime!!!!!! grrrrrrrrrrrrr
zej pa sibam, kredita mi bo zmanjkal, se se javm! itak pa kmal pridem u slo, da vam mal sonca poberem pa ga predstavim londonu!!!

2 komentarja:

kaja pravi ...

ja sej ne vem kje naj začnem... lepo da se spet oglašaš, lepo da si se preselila in je fajn, škoda k nimaš neta, ko pridem jst v london bova našle kšn ne tolk posh lokal ane? in ... aja... ja ja sonce pa kamot prideš iskat ker trenutno ga mamo pa res mal preveč... aja... no pa lepo se mej Niki :)

koka pravi ...

Ah, sonca ni nikol preveč, a ne Niki ;)

Jah kaj pa zdej k nimaš neta? Kako bomo pa klepetali in se obveščali kaj dogaja po svetu, pa kšne nove trače širili? Upam da ga kmalu dobiš ;)

Zdej morm pa spat, sej veš kako je pri nama - early bird... moram že čez dobre štiri ure vstat.

Aja, zadnji vikend v juliju grem v Palermo!!! Več o tem pa ko boš priklopljena :)

ČAAAUUUU