nedelja, 8. julij 2007

notting hill

sej je ves london lep, vedno se nekje najde nekaj, kr je vsec vsem, ampak notting hill......! ze ko iz tube station hods proti marketu v nedeljo na portobello road, mas feeling, da gres proti morju. vse gre nekak iz hriba, ceste so tlakovane, hise so pisane, folka je ogromn.
kokr vcash polet, k smo sli s starsi na morje, in smo se vsak vecer sprehajal po promenadi. vedno je bil to najlepsi del dneva dopustovanja s starsi, vsaj za mene. na dan sm dobila ... dnarcka, k sm ga lahko zapravla za kr kol. itak je vedno vse slo za cenjene ogrlice, uhane ... in portobello road v notting hilu je glih nekej takga vsako nedeljo. tm lahko kups vse, od nakita, do starin, spominkov, hrano, kavo, ajajaj, ni da ni.
poj je pa tm se ena posebna trgovina, octopus, kjer majo cist nenavadne stvari. nenavadne vsakdanje stvari, kot so feni, dezniki, nakit, jedilni pribor, ribezni, toasterji, ah kr se spomns. ta trgovina mi je med najljubsimi.
notting hill je ze od nekdaj center karibske populacije v londonu, in v koncu avgusta majo vedno svoj karneval. notting hill karneval, ki ga uprizorijo vsako leto, ze vse od 1966 naprej. jest sm si ga enkrat ze ogledala, komej cakam, da grem se enkrat. tko da edin kr lahko povem trenutno o njem je, da je zelo pisan. res je, da SE nism bla u riu na karnevalu, ampak kr sm o njem prebrala in pregledala fotke in vse, se notting hill carneval z njim kar da primerjat. seveda ne v obsirnost vsega, vsekakor pa v konceptu.
dons sm bla cel dan frej, kr dolg sm spala. poj sm sla u notting hill, zej pa sibam v west end, ker se ena sodelovka seli v amsterdam. ajajja, skoda, ker je bla ena izmed najboljsih, najbl odraslih in najbl pametnih. itak jo grem obiskat v amsterdam enkrat, ampak vseen...

7 komentarjev:

Anja pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Anja pravi ...

in ravno u nedeljo pri nas vrtijo Notting Hill :)) wiiuuu!! kvina zelim ti lep in uspesen dan!! cmoka

Anonimni pravi ...

hej hej
ja tale notting hill je res lep ..res bi mu lahko rekla prav lep...in se tisti mali parkec z enim konom iz slame al kaj je ze blo ko sm bla js tm...to mi je se do dans ostalo v ful lepem spominu..tko da nauzij se se namesto mene malo ko gres naslednjic:) ja in res koj ko sem vidla tvoj naslov sem se spomnla da je v ned tut pri nas istoimenski film(tko k ti je ze anja napisala(((: ) in sm si prou rekla da ga morm gledat:))))hihihi
si pridna in delovna drugace?!?js sm ves cas..uceri sm bla po dooooolgem casu malcek en ceu dan frej in verjams al ne sm si prvoscla spanec kar do 12ih..ko je blo pa zakon in se ceu dan sem lenarla in bla v pizami:)))
aja a ti igorja poznas z rad...je prsu nazaj iz kitajske:)to je pa vse kar je takega novega okol mene:)
pikica mala uzivi in se smej se naprej:***
cau bau
°°UvA°°

Anonimni pravi ...

ps: pozabla prasat..ko je pa zej kej z novim stanovanjckom in te scene, si se vedno v istem?!? caubau

Anonimni pravi ...

pps: kdaj nam bos s kakimi slikicami postregla?!? ...sej pocasi se bom pa vse spomnla kaj ti se morm napisat:)))))smeh

Anonimni pravi ...

cau cau mala
s5 js:)))alora uceri je bla pa zbiljska noc in sm se spomnila nate ko smo bli lani skupaj tam:))tut letos je blo fletno in se janci je pel:)))zej grem pa gledat notting hill:)
torej samo pozdravcki z obujanja spominov na lanski enak vecer:)))
uzivi
cau bau
°°UvA°°

koka pravi ...

Hej bejba!

Kje si zdej? A v novem stanovanju nimaš neta, da te od četrtka ni na spregled? Te že mal pogrešamo ;).

Midva sva ta vikend uživala na Krku, zdej pa spet zgodnje vstajanje :( Sej bo. Še malo pa bomo fehtal za malo dela...

Kej se oglasi ko prideš do neta ;)

čaaaauuu