ponedeljek, 23. julij 2007

levo, desno, desno, levo

zej sm pa ze en mesc pa kr mal vec tukej, ampak za boga se se nism navadla na levo desno.....! pa skoz vec al manj pesacm u sluzbo in iz nje, in sigurna sm, da en dan me bo edn povozu. se dobr, da pise na cest look right, look left, pa puscica je zravn, v levo al desno. ker jest to vedno zamesam, bemo. glih ucerej sm mela bliznje (skorej) srecanje z enim avtom. se dobr, da je mel sofer dobre reflekse. sigurn so navajen turistov.
drugac pa pr men nc kej presenetljivo novga, kmal grem domov za podaljsan vikend, ful se ze veselim, tko da kaja in katja, prpravta se, zurat gremo! pa tud morje nam ne uide, ker jest se morm mal nauzit sonca!!!

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

komej čakam, da prideš..upam da se kej vidmo, če ne pa vsaj slišmo ne? bod pridna, pa pazi na cesti...vidim da maš kr nekej težav:D

kaja pravi ...

ja ja... nč bat s katjo sva spet začeli nabirat žurersko kondicijo ampak še zdaleč nisva uspeli prit v staro formo, ampak ko prideš pa verjetno že bo ;) sej zdej pa že kr komi čakam da bo spet en dober žur tko da hit prid domov!!!

Anonimni pravi ...

ko prideš te več kot očitno čaka naporen vikend...Tko k je rekla kaja, da že nabirava kondicijo (no, ja, kaja, sej nama kr gre...?), tko da tut ti tm gor delej na tem, sicer boš pa tle lahko vse nadoknadla... Pridi, pridi...

kvina pravi ...

wuiii, pridem kmal!!! poj sta pa vidve dame na vrst!! nina, ti pa tud mihija prpel u london mal pogledat
do kmalu :)
in nc bat, jest kondicijo mam