nedelja, 24. junij 2007

dez, dez, dez

glih sm se zbudila, vse mela ze nacrtovan, kwa se bo pocel, k mam glih day off, pa slism, koko dz pada. ah ti sment, kwa pa zej?
z urso sva mislle u greenwich, pa v park, pa se mal relaxirat, zej pa je vse v vodo padl. in to dobesedno. v greenwichu je ob nedeljah en tak dober market, dobis vse, strezejo pa tud tak fajn pravi angleski zajtrk.
tud aerosmithi odpadejo, razn ce po cudezu neha dz neha do popoldneva. bomo vidl. drugac bo pa treba mal v knjigo pogledat in nekej izbrat. national gallery bi lahko sle obiskat. tocno, to je pod streho, pa se zanimivo bo. zravn je pa se national portrait gallery, kjer so razstavljeni portreti bolj ali manj vseh znanih britancev. upam da bo urska za to.
pa v zari se morva ustavt, ker sm kupla moje super nove najbl fajne moderne kavbojke, pa nism pogruntala, da so strgane. tko da sm si ucerej najdla nove, jih skrila, da jih ne bomo prodal, dons jih grem pa zamenat. ajajaj, k sm navajena, da mi mami vse poprav, pa nc ne pogledam.
drugac pa vidm, da ste zbral novo miss, da mate se vedno vroce, da pijani vozniki zbijajo deklice po cestah, da pahor ne bo kandidirou, kr pomen, da bo peterle nas naslednji predsednik, ane. evo, vse spremljam, cist sm na tekocem. bravo jest.
2 avgusta vas pridem za 5 dni mal pogledat, tko da se ze ful veselim, mam motivacijo za delat, itak gre tukej vse tok hitr, da bo to en dva tri.

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

kvina pravi ...

kaja pomagej!!!! :)

kaja pravi ...

hej hej.. evo moja pomoč.. ti kr prevedem: 'oj, sem najdu tvoj blog prek googla in je kar zanimiv. mi je vsec tale post. ko boš imela čas prever moj blog o 'osebnih' majicah, prikazuje korak za korakom kako se naredi dobra 'osebna' majica. do naslednič.'... mhm ... to je to... :)... sicer ne vem lih kaj je ta tip hotu ampak jupi.. kako lepo se njegov jezik sliši :)

kvina pravi ...

hehe se slis kokr en junk mail! ajaja tem pa ne uides, ane
hvala miska